Managed webhosting

Bent u op zoek naar een partij die u goede managed webhosting biedt? Dan bent u bij CloudResident helemaal op de juiste plek. Als webhostingbedrijf bieden wij de beste managed webhosting op maat voor webdesigners, online marketing bureaus en IT beheerders zodat zij hun klanten een extra dienst kunnen leveren: webhosting met lage kosten. Ontdek snel de mogelijkheden van de snelle managed hosting bij CloudResident.nl!

Wat is managed webhosting precies?

De wereld van webhosting is een mooie, maar niet altijd een even eenvoudige wereld. Een foutje is zo gemaakt en vaak zijn de consequenties niet te overzien. Denk aan een website die gehackt is, privacygevoelige informatie die op straat is komen te liggen of een website die niet goed meer functioneert waardoor omzet wordt misgelopen doordat bezoekers de website direct verlaten.

Een website heeft onderhoud nodig. Zo simpel is dat. Met de goede managed webhosting bij CloudResident legt u dat ingewikkelde stukje techniek simpelweg bij ons neer, zodat u zelf geen tijd en energie hoeft te besteden aan updates, backups en veiligheidsproblemen.

Hoe werkt managed hosting?

Managed hosting is niets meer of minder dan de ingewikkelde technische zaken rondom websites en webhosting uitbesteden aan een specialist. De partij die de hosting voor u beheert draagt zorg voor een correcte werking van het systeem, de veiligheid binnen de websiteomgeving en voert periodieke backups uit zodat er nooit belangrijke gegevens verloren gaan.

Waarom uw webhosting laten beheren?

Een website onderhouden kost nogal wat tijd. En het is ook niet altijd het leukste werk. Zeker niet als u weinig kennis heeft omtrent de ingewikkelde materie die bij webhosting komt kijken. Door deze zaken uit te besteden aan een partij die uw hosting voor u verzorgt, houdt u tijd over voor de corebusiness van uw onderneming: webdesignen, marketing of het beheren van de IT omgeving.

Waarom managed webhosting bij CloudResident?

Bij CloudResident werken we met de snelste managed webhosting op maat. Wij zien kansen voor ondernemers die zich bezighouden met websiteontwikkeling of de marketing achter de website. Veel webdesign- en online marketingbureaus werken aan WordPress-, Magento- of Drupal websites, maar bieden de klant niet de mogelijkheid om alles rondom de website onder te brengen bij één aanbieder. CloudResident biedt u de mogelijkheid om dat vanaf nu wél te doen.

Hoeveel gemakkelijker zou het voor uw klanten zijn wanneer zij één vast aanspreekpunt hebben voor alles rondom de eigen website? Een webdesigner die de website ontwerpt en bouwt, maar tegelijkertijd ook in het onderhoud voorziet? Of een marketingbureau dat ervoor zorgt dat de website bezoekers aantrekt, maar er tevens voor zorgt dat deze bezoekers een ultieme website experience hebben omdat de website veilig en razendsnel is?

Het kan met managed hosting van CloudResident!

Partner worden

Wij bieden u de mogelijkheid om uw klanten goede en snelle webhosting op maat aan te bieden. Dit kan zelfs White Label: uw klanten hebben geen idee dat u voor managed webhosting bij ons heeft gekozen. Het enige dat zij zien is uw bedrijfsnaam op de factuur en daarmee bent en blijft u dé specialist die alle zaken rondom hun WordPress-, Magento-, Drupal- of Joomla website verzorgt.

Zelf heeft u geen omkijken naar de webhosting als u kiest voor managed webhosting bij ons. Wij voorkomen calamiteiten en lossen ze eventueel op voordat het een echt probleem wordt. De hosting op maat draait op razendsnelle servers middels CloudLinux en worden dag en nacht gemonitord. Uw klanten profiteren daardoor van een razendsnelle en veilige website. U heeft er geen enkel omkijken meer naar. En dus is iedereen blij met onze snelle managed hosting op maat!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden rondom onze beste managed webhosting pakketten?  Neem dan snel contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken!