WordPress Hosting

Snelle WordPress hosting op maat gezocht? Stop met zoeken, want bij CloudResident bent u helemaal aan het juiste adres. Wij bieden goedkope webhosting op maat voor WordPress websites waarbij snelheid en veiligheid voorop staan. Lees snel verder over de beste (managed) WordPress webhosting partij van Nederland!

Waarom WordPress hosting?

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Ongeveer een derde van alle websites op het internet is gebouwd op WordPress en dat is niet zo verwonderlijk. Het systeem blinkt uit in veiligheid, snelheid, betrouwbaarheid en eenvoud. Grote partijen gebruiken WordPress als CMS voor hun websites. Onder meer de website van de Obama Foundation, NRC.Next, The New York Times, The Walt Disney Company, Radio 538 en The Voice of Holland zijn gemaakt met WordPress. Als zij er mee werken, dan moet het wel goed zijn toch?

Echter valt of staat alles met de webhosting die aan de WordPress website is gekoppeld. WordPress websites scoren goed in de zoekmachines, maar sitesnelheid is bijvoorbeeld erg belangrijk voor de ranking in de zoekmachines. Ook veiligheidslekken zijn bij slechte hosting eerder regel dan uitzondering. Hackers en andere cybercriminelen worden steeds inventiever en door voor slechte WordPress webhosting te kiezen loopt u het risico dat privacygevoelige informatie en bedrijfsgegevens van u of uw klanten zomaar in de verkeerde handen komt te liggen.

WordPress webhosting bij CloudResident

CloudResident.nl is gespecialiseerd in WordPress hosting op maat. Wij zijn bekend met alle gevaren die op de loer liggen bij speciale webhosting voor WordPress websites en weten hoe belangrijk snelheid en veiligheid is bij een website die op WordPress is gebouwd.

Ook zien wij dat webdesigners, online marketing bureaus en IT beheerders veelal mooie kansen laten liggen als het om WordPress webhosting gaat. Zij ontwerpen, bouwen en beheren de WordPress websites van hun klanten, maar laten vanwege de ingewikkelde techniek die bij webhosting komt kijken vaak de hosting geheel aan de klant over. Dit is zonde, want met onze managed WordPress webhosting pakketten kunnen zij hun klanten een exra dienst aanbieden zonder daarbij zelf in de ingewikkelde wereld van webhosting te hoeven duiken.

Wij beheren en onderhouden WordPress webhostingpakketten voor onze klanten zodat zij tijd en energie overhouden om te doen waar zij goed in zijn: webdesignen, marketing beoefenen of de IT beheren.

Snel, veilig en betrouwbaar

Met onze WordPress hosting op maat bent u verzekerd van snelle webhosting en een uptime van 99% van de tijd. Websites die down zijn kunnen voor grote problemen zorgen bij uw klanten. Bezoekers haken af en zoekmachines zullen de website lager in de zoekresultaten plaatsen wanneer dit meer dan eens voorkomt. Onze WordPress webhosting draait op razendsnelle servers middels CloudLinux in een virtueel cluster voor extra stabiliteit en schaalbaarheid. De servers worden dag en nacht gemonitord waardoor we calamiteiten vaak al oplossen voordat er serieuze problemen ontstaan. Dankzij CageFS heeft u uw eigen bestandssystemen en resources die u kunt benutten en zijn de websites beschermd voor aanvallen van cybercriminelen. De aparte geoptimaliseerde databaseservers, Xeon processoren en een 1Gbps verbinding zorgen voor een sitesnelheid van de WordPress websites waar u U tegen zegt.

Partner worden

Als webdesigner, marketeer of IT beheerder samen werken met ons heeft naast alle bovengenoemde voordelen nog andere pluspunten. Het is voor uw klanten fijn wanneer zij alle zaken rondom de website in beheer hebben bij één partij. U kiest er bij ons helemaal zelf voor of uw klanten door ons of door uzelf gefactureerd worden. Onze zogenoemde White Label WordPress webhosting is daarmee ideaal om meer autoriteit op te bouwen bij uw klanten. U bent het gezicht, wij zorgen voor de ingewikkelde technische kant van hosting voor WordPress websites. Op die manier profiteren we allemaal van de samenwerking en om die reden keren wij bij elke nieuwe klant die u bij ons onderbrengt een commissie uit.

Wacht dus vooral niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden rondom goedkope, veilige én snelle WordPress hosting op maat met ons te bespreken!